Ta hand om dig själv och din kropp

När hösten har börjar göra sitt intåg kan det kännas skönt att lägga lite extra tid på att ta hand om dig själv och din kropp efter alla timmar i solen. Varför inte börja från topp till tå med ljuvliga skönhets- och hudvårdsprodukter som lugnar och förnyar både kropp och själ. Välj en dag där du inte har något inbokat, tänd några doftljus och spendera en stund i badet.

Hudvård som ger dig energi

Passa på att använda en härlig kroppskrubb med citrus husmorsskrubb när du ligger i badet för fräscha till huden. Glöm inte att ge fötterna lite extra kärlek! Efter ditt bad, när huden har hunnit mjuka upp sig, smörj in hela kroppen med ett riktigt mjukgörande body butter. 

Ge dig själv ett glow med en ansiktsmask

Efter kroppsskrubb och body butter är det dags att ta hand om ditt ansikte. Ge din hy en härligt lyster med en exfoliering ansiktsskrubb och en återfuktande och förnyande ansiktsmask. Ge dig själv ett glow som piggar upp i höstmörkret. Passa på att använda en hemmagjord läppskrubb också med lite honung och socker följt av ett läppbalsam med jordgubbssmak för extra mjuka och kyssbara läppar i höst.