Börja med ishockey

Innan man bestämmer sig för att börja med ishockey så kan det vara bra att testa på för att se om det är en sport som man vill hålla på med. Det kan finnas utrustning att långa i de flesta klubbar innan man bestämmer sig om man vill fortsätta att spela ishockey. När du väl bestämt dig så kan du köpa egen hockeyutrustning.

Köp hockeyutrustning

Utrustning som behövs är förutom skridskor, klubba och hjälm är armbågsskydd, handledsskydd och benskydd. Det behövs även en hockeydress att dra över sin utrustning. Om du vill köpa egen utrustning så kan vi tipsa dig om företaget Sticksonline som bland annat säljer hockeyklubbor och kan förse dig med ett par Bauer skridskor som är bland de bästa som idag finns på marknaden. Du kan naturligtvis köpa all annan utrustning där också om så önskas.

Viktigt med hockeyträning

Det viktigaste när du börjar med ishockey är att lära dig åka skridskor riktigt bra. Se till att åka så mycket skridskor som möjligt. Med dina nyinköpta skridskor så ska du ta tillvara på alla tillfällen att träna. Det är viktigt med hockeyträning om du vill bli en bar hockeyspelare. Lär dig grunderna i hockey genom att läsa böcker men också se på hockeymatcher. Man kan lära sig mycket på sidan om och se hur andra spelar.

Gå med i en hockeyklubb

Genom att gå med i en hockeyklubb så får du möjligheter till att träna, spela hockey och utveckla dig som spelare. Det är oftast en fin gemenskap i dessa klubba och du får lära dig så mycket mer än hockey. Hur man ska vara mot varandra i ett lag bland annat. Lyssna på de ledare som finns i klubben och gör ditt yttersta på träningarna kommer att belöna dig framöver. Om du blir duktig så kommer du att få spela mer hockeymatcher och utvecklas än mer.