Fixa till i vardagsrummet

Börjar ni bli less på hur ni har det i ert vardagsrum. Vi ger bra tips på hur ni relativt enkelt kan fixa till i vardagsrummet utan att behöva totalrenovera eller byta ut hela möblemanget.

Fokusera på en sak

Se till att fokusera på en ska i taget. Det kan vara att byta gardiner i alla fönster. Se till att skaffa nya gardiner som passar in i ert hem och något som ni trivs med. Detta kan passa bra när ni plockar ner era julgardiner och ska sätta upp något annat. Köp nya spännande gardiner som förändrar ert vardagsrum.

Lägga in nytt golv

Detta kanske kan vara något som känns för stort men att lägga in nytt golv kan göra en otroligt stor skillnad på ert vardagsrum. Välj det golv som ni anser passa bäst i ert rum. Om ni inte behöver riva upp det gamla golvet så kan ni styra undan möbler på halva delen och börja lägga gol på den andra sidan. När ni ör klar så flytta över och ta den andra sidan.

Förnya er soffa

Istället för att köpa en ny soffa så går det att skaffa ett nytt överdrag till soffan. Lite nya kuddar så blir den som ny. Om inte soffan är nersutten och det bara är tyget som farit illa så kan detta vara ett gott alternativ tills ni väljer att byta ut den gamla soffan till något nytt.

About