hannahmeh.se http://hannahmeh.se Livsstilsblogg - mode, träning, mat, spel och shopping Tue, 03 May 2022 12:20:08 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Ta fram ditt finaste leende http://hannahmeh.se/ta-fram-ditt-finaste-leende/ Mon, 25 Apr 2022 05:30:00 +0000 http://hannahmeh.se/?p=263 Ett ansiktsuttryck presenterar hela dig, det är det första andra ser. Ett första intryck är därmed väldigt viktigt. När du ser din egen reflektion i spegeln spelar det också såklart en stor roll, och kommer påverka ditt mående.

Att du väljer att ha ett leende på dina läppar kommer att resultera i ett välmående. Men även din omgivning kommer att må bra och känna ett välbehag.

Le för att må bättre

Begreppet ”fake it till you make it” har du säkerligen hört talas om. Även om du inte känner för ett leende eller är glad i stunden kan du ändå le och lysa upp din vardag. Du kommer att lura hjärnan att du mår bra och resten av din kropp kommer att få dessa signaler, vilket resulterar i att du faktiskt kommer att må bättre.

Du bestämmer hur du ska må varje dag, och när du medvetet väljer att ta fram ditt finaste leende gör du dig själv en tjänst. Din familj, vänner, kollegor och även människor du möter kommer även att få ta del av den energin.

Klicka dig vidare här om du inte är nöjd med dina tänder och vill få ett fantastiskt nytt leende.

]]>
Hitta passande makeup och läppstift http://hannahmeh.se/hitta-passande-makeup-och-lappstift/ Mon, 04 Apr 2022 07:27:01 +0000 http://hannahmeh.se/?p=266 Makeup och läppstift är för många en del av den dagliga rutinen. Men det kan kännas svårt att hitta vilken nyans och färg som kompletterar ditt ansikte på bästa sätt. Vi har här nedanför tagit upp våra bästa tips på hur du enkelt kan hitta den rätta färgen på läppstiftet.

Ta reda på din hudton

Att ta reda på vilken hudton du har kan hjälpa dig hitta rätt makeup och framförallt läppstift för dig. Det finns ett snabbt knep du kan använda dig av för att se vilken hudton du har. Ställ dig i dagsljus och kolla på dina ådror i handleden. Anser du att ådrorna ser blå eller lila ut har du en kall hudton men ser de gröna ut har du en varm hudton.

Vilket läppstift passar du i?

Grundregeln när det kommer till färg på läppstift är att en kall hudton passar bäst i kalla nyanser medan en varmare hudton passar bättre i varmare nyanser. Har du en varm hudton och vill ha ett rosa läppstift ska du leta efter ett rosa läppstift med mycket färg. Medan du med kall hudton ska leta efter en ljusare och mildare färg av rosa. Köp ditt läppstift online och använda dig av ovanstående tips för att få den perfekta färgen.

]]>
Snygga huvudbonader genom tiderna http://hannahmeh.se/snygga-huvudbonader-genom-tiderna/ Fri, 04 Mar 2022 09:49:28 +0000 http://hannahmeh.se/?p=260 Människan har sedan urminnes tider använt sig av huvudbonader, både av mer praktiska skäl som cykelhjälmen eller mössor för att skydda mot väder och vind men också som bedyrad accessoar. Nuförtiden hittar du både praktiska och snygga alternativ för såväl kyliga vintrar som ljumna somrar.

Välj huvudbonad efter funktion

Är du ute mycket och låter mössan eller kepsen utstå regn eller snö? Då kanske en som går bra och lätt att tvätta är ett gott alternativ. Många mössor tål handtvätt och kepsar är lätt att torka för att få bort ytlig smuts. Vad du också bör tänka på är storlek och passform, mössan eller kepsen ska sitta bekvämt hela dagen. Välja huvudbonad efter årstid och utetemperatur är också att föredra för att slippa frysa om öronen eller riskera att svettas.

Snygga alternativ

Slutligen, huvudbonaden ska vara snygg och till din belåtenhet. Mössan och kepsen ska hänga med dig på många äventyr, i stadens skatepark eller i pisten. Du kanske till och med är en sån som tar långa vandringar eller kör cross? Oavsett vart du än är eller vad du gör ska din huvudbonad sitta bekvämt på ditt ömtåliga huvud.

]]>
MC-kläder för tjejer http://hannahmeh.se/mc-klader-for-tjejer/ Tue, 08 Feb 2022 09:48:05 +0000 http://hannahmeh.se/?p=256 Motorcykelintresset är ofta mycket dominerat av killar och män. Som tjej kan det därför vara svårt att hitta andra tjejer med samma intresse och dela med sig av upplevelser och tankar.

Men något som kan vara desto svårare är att hitta tjejkläder inom MC. Men med rätt information och sidor på nätet behöver det inte längre vara ett bekymmer att hitta MC-kläder för tjejer.

Fundera kring dina behov

Det första du bör göra innan du gör ett inköp är att fundera kring vad du behöver. Många av oss har kläder och utrustning som ligger hemma men som vi inte använder för att de inte sitter bra eller är i en färg som vi inte tycker om. Gör en lista på det du behöver och fastställ därefter hur du ska gå till väga för att skaffa detta.

Hitta rätt plattform för återförsäljning

När du har fastställt vad det är du behöver är det dags att hitta ett ställe att handla dina kläder på. Bara för att du är tjej ska du inte behöva ha svårt för att hitta kläder till din hobby eller ditt intresse. Unna dig en snygg jacka till våren, eller varför inte ett par nya handskar?

]]>
Säkerställa graviditet eller inte http://hannahmeh.se/sakerstalla-graviditet-eller-inte/ Fri, 04 Feb 2022 14:19:01 +0000 http://hannahmeh.se/?p=253 Som kvinna är det mycket att hålla koll på när det beträffar cykeln. När du och din partner vill skaffa barn är det desto viktigare att hålla koll på dagarna.

När man försöker skaffa barn finns det säkra sätt för att säkerställa en graviditet. Att säkerställa en graviditet är alltid fördelaktigt. Annars kan mycket tid och känslor spillas på att vänta på något som kanske inte kommer.

Att vara på den säkra sidan

När det gäller allt som omfattar din personliga hälsa är det alltid bäst att vara på den säkra sidan. När det gäller att säkerställa en graviditet är det mest passande att ta regelbundna tester. Du kan dels ta ägglossningstester för att se när i din cykel du är som mest fertil och du kan även ta vanliga graviditetstester när du misstänker att du är gravid.

Hitta de rätta produkterna

När du letar efter tester att ta hittar du de bästa produkterna på nätet. På så vis får du ta del av ett brett sortiment och kan enkelt och smidigt hitta det bästa priserna. 

När det gäller hälsan finns det inget utrymme för kompromiss. Se till att ta hand om dig och din framtida familj.

]]>
Matcha Te – vad är det? http://hannahmeh.se/matcha-te-vad-ar-det/ Fri, 14 Jan 2022 07:55:23 +0000 http://hannahmeh.se/?p=225 Många av oss te-älskare har förmodligen hört talas om matcha tidigare. Och medan denna gröna och hälsosamma dryck är relativt välkänd är det emellertid inte alla som har full koll på vad matcha faktiskt är.

Dryck med historia

För dig som är intresserad av te har du förmodligen hört talas om matcha. Är du dessutom någon som föredrar grön te är matcha ett perfekt alternativ. Matcha har druckits sedan flera tusen år tillbaka och är känd för sina hälsosamma fördelar.

Te:et kommer i pulverform som du, till skillnad från vanligt te, inte silar bort innan inmundigande. När du gör matcha vispar du i stället pulvret och vattnet med en speciell bambu-visp. Detta ger en grön vätska som smakar underbart med en klick honung.

Perfekt alternativ till kaffe

Matcha är bra för dig av flera olika anledningar. Dels får du i dig betydligt mer antioxidanter om du dricker matcha i förhållande till vanligt grönt te. Detta beror på att du dricker det malda pulvret och inte silar bort de nyttiga tebladen.

Matcha är dessutom ett perfekt alternativ för dig som tycker om energin du får av kaffe men inte är förtjust i de koffein-dippar som medföljer. Matcha ger dig nämligen en jämnare energikurva. Läs mer här och testa idag!

]]>
Tänk på vardagsmotionen – köp en cykel http://hannahmeh.se/tank-pa-vardagsmotionen-kop-en-cykel/ Thu, 16 Dec 2021 12:05:53 +0000 http://hannahmeh.se/?p=218 Idag arbetar många stillasittande framför datorn och i dessa tider är det även vanligt att arbetet sker hemifrån. Det blir då svårt för många att skapa plats i sina liv för den livsviktiga vardagsmotionen.

Brukar du ta bilen till och från jobbet eller när du gör mindre inköp på din lokala livsmedelsbutik? Den dagliga motionen kan då enkelt få en plats i ditt liv genom att du väljer att ta cykeln. Att ta cykeln kan då genom att helt enkelt byta färdsätt bli ett alternativ till ett missat pass på gymmet.

Det finns flera hälsofördelar med cykling

Regelbunden cykling minskar risken för cancer och hjärt-kärlsjukdomar enligt en studie som visade positiva effekter efter så lite som en halvtimmes måttlig ansträngning varje dag. Forskning pekar även på att regelbunden cykling kan bidra till bättre sömn, en ökad koncentrationsförmåga och i förlängningen ett längre liv.

Cyklar finns idag i många olika varianter, kanske passar en elcykel, stadscykel mountainbike eller en hybridcykel bäst för just dig? Är du orolig för snö och is under vintertid så finns det dubbdäck att köpa och med rätt hjälm och belysning så syns du väl i mörkret. Vill du dessutom ha ett brett sortiment så beställ på nätet, enkelt och bekvämt.

]]>
Strumpbyxor till alla tillfällen http://hannahmeh.se/strumpbyxor-till-alla-tillfallen/ Wed, 15 Dec 2021 12:20:55 +0000 http://hannahmeh.se/?p=214 Oavsett om du ska gå på fest eller till jobbet så är det kul att känna sig fin. Det gör något med självkänslan när du är nöjd med dig själv. Att känna sig fin kan både vara att du har hittat något snyggt att ta på dig eller att du har klippt håret i en ny frisyr.

Om du vill hitta strumpbyxor för att matcha alla dina kjolar ock klänningar så är de endast ett klick bort.

Kjol och klänning hela året

Många av oss stortrivs i att klä oss i kjol och klänning hela året. Under de kalla månaderna kan det dock vara skönt med lite varmare strumpbyxor. Du kan med fördel välja ett par stickade strumpbyxor istället för nylonstrumpbyxor när det börjar bli kallt. Det är både bekvämt och ser snyggt ut under hösten och vintern.

Välj passande färg

Strumpbyxor finns i oändligt många färger, de behöver inte alltid vara svarta eller gråa. Vill du piffa upp din outfit lite kan du gärna välja ett par strumpbyxor med lite färg som sticker ut från mängden. Välj gärna också ett par som är mönstrade, det lyfter ofta upp en kanske annars tråkig klänning. Matcha gärna dina strumpbyxor med övriga accessoarer för att få en helhet.

]]>
Spela på nätet http://hannahmeh.se/spela-pa-natet/ Tue, 30 Nov 2021 13:27:39 +0000 http://hannahmeh.se/?p=211 Att försöka spela på nätet är att försöka leta sig igenom en höstack för att hitta en nål. Det finns en miljard olika spel och man vet inte riktigt vad man ska titta för att hitta rätt. Här kan du hitta lite tips på vad du kan spela för spel, och vilka olika spel som finns för att du ska kunna ha kul när du spelar. Det viktigaste som du ska prioritera är att det ska vara kul att spela spel. Om det inte är kul när du spelar spel så kommer det heller inte vara bra.

En annan mycket viktigt del när det kommer till att spela på nätet så handlar det mycket om att känna sig trygg i det man gör. Man ska kunna ta en paus när man vill, kunna sluta spela när man vill och känner att man kanske inte har råd längre. Man ska aldrig spela över sina begränsningar. Därför är det bra att leta bra casinon man kan lita på redan från början.

]]>
Badkar eller dusch – eller både och http://hannahmeh.se/badkar-eller-dusch-eller-bade-och/ Tue, 30 Nov 2021 13:26:13 +0000 http://hannahmeh.se/?p=207 Badrummet är ett av de rum som vi nyttjar dagligen både morgon och kväll och kanske ibland mitt på dagen. På frågan om vad som är bäst, badkar eller dusch så skulle vi nog säga både och. Under en period så var det vanligt att badkaret åkte ut till förmån för duschen. Idag så vill många få tillbaks sitt badkar till sina badrum.

Visst är det skönt att kunna spola upp ett hett bad efter en tuff arbetsdag. Samtidigt om det är bekvämt att på morgonen snabbt kunna slänga sig i duschen så man vaknar ordentligt. Oavsett så kan det finnas anledning att tänka på bägge. Har man ett tillräckligt stort badrum så kanske det både får plats med ett badkar och en duschhörna. Det är ju det ultimata att kunna ha bägge i ett och samma badrum och ändå ha gott om plats. Ta en titt online vad som skulle passa bäst hos er och vad som får plats i ert badrum.

Det är viktigt att ni tänker igenom hur ni placerar badkar och eventuellt en dusch. Så klart så styr avlopp det hela men det går att hitta på bra lösningar idag för badrum. Kanske det är så att ni bara kan sätta in ett badkar i badrummet men se till att det även går att så och duscha i det då man inte alltid har tid och lust att spola upp ett bad. Enklast är det att monterar upp ett duschdraperi men det blir snyggt att montera upp ett skydd med frostad glas vid duschdelen på badkaret.

]]>